2008/06/11

PIF - Pay It Forward - Fizetek még egy kört:)

Hahó, Mindenki:)

Merci jóvoltából, aki kedvesen megengedte, hogy nála is jelentkezzek a Játékra, további három ember jelentkezését várom nagy szeretettel. Az előbbieken okulva, természetesen olyan is jelentkezhet, aki másnál már szerepelt:)


 
 
Valaha régen egy másik (blog-)galaxisban elindítottam (volna) én ezt a játékot, de az emberek csak nézték-nézték az oldalt, és nem jelentkeztek, talán mert nem hitték el, hogy valóban kapnak valamit, fogyasztói társadalmunk jelenlegi "értékeit" tekintve teljesen ingyen.

Ma viszont összefutottam ugyanezzel a játékkal Éva, alias fakanál oldalán és, eltekintve az előző kudarctól, lelkesen jelentkeztem is, hátha most majd sikerül.

A négy pontba szedett feltételeket bemásoltam alulra, és tényleg, komolyan, valóban és még egyszer tényleg: az első három jelentkező kap valamit tőlem:)

1. Csatlakozhat bárki, akinek van blogja.

2. Az első három kommentben jelentkező kézzel készített ajándékot kap tőlem.

3. Az ajándék az elkövetkező 365 nap valamelyikén fog érkezni.

4. Cserébe "előre kell fizetni", mégpedig úgy, hogy ezt a felhívást a jelentkezők is közzéteszik a saját blogjukban, vagyis őkmaguk is megajándékoznak három embert.

Akiket én megajándékozok (eddig):
kicsi vú
panka
mcdas


.

8 comments:

kicsi vú said...

Szia! Én jelentkezem "alanynak"!:) Mit kell tennem?

mithrile said...

Szia!

Akkor te vagy az első:)
Annyit kell csak tenned, hogy e-mailben elküldöd a címed, ahova majd az ajándékod tudom küldeni, illetve tedd ki te is ugyanezt a felhívást a blogodra:))

Jah, az e-mail cím:
mithrile@citromail.hu

Panka said...

En is jelentkeznek! :) Mar ki is teszem a felhivast ;)

mithrile said...

Szia panka, köszöntelek nálam:))
Küldj légyszi egy e-mailt a címeddel, hogy minden inóm meglegyen.

mcdas said...

Na akkor találtam egy helyet, ahol becsatlakozhatnék a játékba, ha lehet én is... Ha jól számolom, itt még beférek, ha nem gond... ;D
Goranga!

mithrile said...

Szia Goranga, akkor te vagy a harmadik (szerencsés?:)
Kérlek, írd meg te is a címed, hogy el tudjam küldeni majd a meglepetést.

Mindenkinek jelzem, hogy egy kicsit el vagyok havazva. Természetesen 365 napot tuti nem kell várni majd, de egy pár hetet valószínűleg:)

Panka said...

Szuper! :) Varjuk! No meg en, a jelentkezoket, nalam :)

Anonymous said...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室